Certificeringen

Naast het feit dat kwaliteit een van de belangrijkste pijlers is binnen schoonmaakbedrijf de Jong vinden wij ook dat borging van deze processen van groot belang zijn om de kwaliteit en veiligheid te kunnen continueren.

Iso 9001-2000

ISO 9001-2000

Daarom zijn wij al meer dan 10 jaar ISO-9001-2000 gecertificeerd om de diverse processen binnen ons bedrijf te stroomlijnen en te borgen. Dit systeem is gecertificeerd door IKOB-BKB te Houten. Deze partij voert regelmatig volgens de eisen van de ISO audits uit om de kwaliteit van onze organisatie continu te toetsen

Vca*

VCA*

Ook wij als dienstverlenende partij moeten voldoen aan strenge veiligheidsregels al dan niet gesteld door de VCA of de eigen veiligheidsregelgeving van onze afnemers. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen zijn wij VCA* gecertificeerd door IKOB-BKB te Houten. Dit houdt in dat wij op een veilige en vertrouwde wijze werkzaamheden kunnen uitvoeren binnen uw productieomgeving of op uw terrein.

Hoogwerkercertificaten

Omdat werk op hoogte steeds meer aan regels gebonden is en de inzet van een hoogwerker in sommige situatie niet te voorkomen is. Is ons uitvoerend personeel in het bezit van een hoogwerkercertificaat.

Certificaat Hogedrukreiniging tot 600bar 100 graden

Wij beschikken over een van de meeste geavanceerde hogedruk reinigers die in Nederland beschikbaar is met een werkdruk aan de lans van 600 bar en +/- 100 graden aan de lans. Naast het feit dat dit de perfecte machine is voor het verwijderen van verflagen en coatings kan het ook een gevaarlijke machine zijn.
Al ons personeel is opgeleid om met deze machine op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken. Deze opleidingen worden verzorgd door Dibo Nederland in Waardenburg.