Dieptereiniging sanitair en grootkeukens

Dieptereiniging van uw sanitair leidt tot een optimale hygiŽne in uw sanitaire ruimten. Tijdens de dieptereiniging worden sanitair attributen die in het toilet aanwezig zijn verwijderd zodat er ook op onbereikbare plaatsen gereinigd kan worden.

Ook worden sanitaire aansluiting inwendig en uitwendig gereinigd mocht dit nodig zijn dan worden onderdelen als sifons, kranen en afvoerroosters en kapotte toiletbrillen vervangen zodat alles goed functioneert. Kitresten die loslaten of misschien zelfs beschimmeld zijn geraakt zijn direct vervangen.

Verder heeft een dieptereiniging een duurzaam effect op de levensduur van uw sanitaire materialen. Dit bespaart u dus financiŽle middelen.

Uiteraard is het registreren en borgen van deze werkzaamheden voor sommige bedrijven van groot belang, denk bijvoorbeeld aan voedselverwerkende bedrijven of zorginstelling.
Ook het in kaart brengen en ontwikkelen van eventuele werkschema's, aftekenlijsten en protocollen omtrent dieptereiniging nemen wij zoals eventueel gewenst voor onze rekening.