Drone Inspecties

Tot voor kort was het uitvoeren van inspecties op grote hoogte en/of moeilijk te bereikbare plaatsen alleen mogelijk met behulp van steigers, klimmateriaal of hoogwerkers. Dit zijn methodes die tijdrovende en kostbaar zijn.

Doormiddel van het inzetten van drones kan er veel tijd en kosten bespaard worden. Bruggen, installaties, gebouwen, daken, tanks kunnen nu eenvoudig onderzocht worden doormiddel van het inzetten van drones uitgerust met camera's.

Deze professioneel vervaardige toestellen zijn zeer betrouwbaar, veilig en milleuvriendelijk. De werking geschiedt op accu's dit biedt dus ook mogelijkheid in voedselverwerkende bedrijven omdat onze drones geen uitlaatgassen uitstoten.

Inzetbaarheid van de Drones.

De drones zijn binnen enkele minuten in de lucht en bijna op ieder soort locatie inzetbaar. De toestellen worden vanaf de grond bestuurd met behulp van GPS ondersteuning. Tevens zijn de Drones voorzien van failsafe. Dit houdt in dat wanneer het contact met de controlunit verloren gaat het toestel via zijn GPS functionaliteit automatisch terugvliegt naar zijn startpunt.

Tevens is het mogelijk om live met de video beelden van de Drone mee te kijken.

Toepassingen van Drones.

  • Inspecties van fabrieksinstallaties zoals grote tanks, zuiveringsinstallaties, schoorstenen en constructies.
  • Inwendige inspecites van opslagtanks, stoomketels, putten en leidingen.
  • Inspectie van bouwkundige constructies zoals gevels, daken, torens en dakgoten.
  • Luchtfotografie voor makelaars in kaart brengen van percelen en bedrijfsterreinen.

Beeldmateriaal / Fotografie

Onze drones zijn uitgerust met 1080p HD camera's dit betekent dat u foto's in hoge resolutie krijgt of videobeelden in HD kwaliteit.

Al het fotomateriaal is vrij van rechten en zal worden aangeleverd aan de klant.