Anti Spin Behandeling

Anti Spin Behandeling

Spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenpoep achterlaten op plaatsen waar men vaak moeilijk bij kan. Wij werken met een Anti Spin middel welke op een vriendelijke wijze de spin verdrijft en niet verdelgt (Spinnen verdelgen is overigens verboden)

Hoe lang blijft de impregnerende werking van anti spin effectief?

Na de anti spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie, langdurig beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen.
Wordt uw huis of kantoorpand in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 behandelingen per jaar spinvrij blijven. Uw schilderwerk blijft hierdoor ook langer mooi omdat het middel een beschermende werking heeft, hierdoor kunnen spinnenwebben niet meer hechten.

De Benhandeling

Wij verwijderen eerst zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten met behulp van een ragebol. Dan behandelen we de schuilplaatsen en looproutes waar de spinnen zich het liefst ophouden. Wij brengen met een nevelspuit een middel aan waardoor er een beschermlaagje op de behandelde delen ontstaat. De spinnen zullen langdurig wegblijven door deze beschermlaag.

Ook zullen vliegende insecten, zoals wespen en vliegen, deze beschermlaag vermijden en niet op de behandelde delen gaan zitten.