Glasbewassing: Osmose & Conventioneel

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw pand. Een eerste indruk maakt u maar n keer. Een mening over uw bedrijf wordt al gevormd op de stoep van uw pand. Daarom kunnen wij in overleg en aan de hand van de vervuiling een schema maken voor de glasbewassing zowel aan de binnen als aan de buitenzijde, zodat uw eerste indruk altijd een goede is.

Ook zijn wij uitgerust om glaswerk te renoveren. Het komt vaak voor dat door uitbloeding van mineralen ramen getst(mat)raken. Wij kunnen dit in de meeste gevallen oplossen door middel van poetsmachines.


Conventionele methode of Osmose ?

De conventionele manier van glasbewassing is bij de meeste mensen wel bekend. Het beeld van een glazenwasser met een emmertje en een ladder in de hand is in veel gebieden een vertrouwd gezicht. Sommige objecten of panden vragen om de conventionele aanpak.
Echter steeds vaker wordt het gebruik van ladders beperkt door veiligheidsregelgeving waardoor inzet van een hoogwerk niet te voorkomen is.

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van telescopische glasbewassing ook wel "tuckerpoole" genoemd. Met dit systeem wordt glaswerk geborsteld en tegelijkertijd gespoeld met osmose water.

Welke methode ook het best bij uw pand past Schoonmaakbedrijf de Jong kan voorzien in beide methoden van glasbewassing zowel de conventionele methode als de telescopische methode.

Tevens behoort de inzet van hoogwerker tot de mogelijkheden.


Glasbewassing