Kantoor Onderhoud

Schoonmaakbedrijf de Jong heeft al meer als dertig jaar ervaring in het schoonhouden van kantoorpanden en sanitaire ruimten. Aan de hand van een op de behoefte en wensen van de klant opgesteld werkschema worden dagelijkse en periodieke werkzaamheden op een zoín goed mogelijk manier uitgevoerd.

Om het schoonmaak proces zo efficiŽnt mogelijk te laten verlopen, gebruiken wij de nieuwste en de meest geavanceerde technieken op het gebieden van schoonmaken en schoonhouden. Naast efficiency en het behalen van het beoogde resultaat hebben wij een schoon milieu zeer hoog in het vaandel staan. Hierdoor maken wij gebruik van de microvezel techniek, waardoor een gebruik van chemicaliŽn sterk terug gedrongen kan worden, wat tevens ook weer een kostenbesparende werking heeft.

Onderzoek wijst uit dat de efficiency van uw personeel vele malen hoger ligt wanneer zij gebruik kunnen maken van een schone en opgeruimde omgeving. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan een schone en economisch gezonde situatie.