Gevelreiniging

De gevel van uw bedrijfspand of woning is het visitekaartje waarmee u de eerste indruk maakt. Bij het onderhouden van gevels spelen diverse zaken een belangrijke rol denk hierbij aan de soort vervuiling, de hoeveelheid vervuiling, de conditie van het voegwerk en de soort ondergrond. Iedere gevel is anders en vraagt ook een aanpak die afgestemd is op de situatie. Wij adviseren dan ook altijd vooraf een afspraak te maken zodat uw situatie grondig geinspecteerd kan worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat 40% van de bouwschadegevallen ontstaan door vocht. Het voorkomen van vocht in de gevelconstructie is daarom heel erg belangrijk. Hydrofoberen is een van de methoden om de strijd met vocht aan te gaan.

Tevens is het van belang dat zoutuitbloeiingen, alg- en mosgroei verwijderd worden van de gevel omdat deze schade aanbrengen aan het gevel- en voegwerk.

Met onze modern geavanceerde apparatuur kunnen wij een instelbare waterdruk realiseren van +/- 600 bar met 30 liter per minuut bij een temperatuur van 95 graden Celsius.
Doordat we deze druk en temperatuur kunnen realiseren zijn wij instaat om niet alleen gevels te reinigen maar ook ondergronden te ontdoen van industriele coatings.

Echter sommige type vervuilingen kunnen niet meer middels waterstralen gereinigd worden in dit soort gevallen kunnen wij overstappen naar een torbo straal methode.